2013-14

PREPAREM LA JORNADA DE MEDI AMBIENT 2014


Hey, Pare!
Hey, Mare!

El teu fill et necessita a la Jornada de Medi Ambient del 12 de juny de 2014.

Busquem pares i mares per a realitzar els tallers de la jornada. Informa-te'n a secretaria, a l'AMPA, o envia'ns un correu a l'adreça:

escolaverdacarner@gmail.com
PROGRAMA D'ACTIVITATS ALS PARCS, PLATGES I RIUS METROPOLITANS

Des de l'àrea de Medi Ambient ens han fet arribar el programa d'activitats als parcs, platges i rius metropolitans les quals es realitzaran durant la primavera - estiu de 2014. 

Per a més informació podeu visitar la web www.amb.cat/web/territori/agenda i www.agenda.museuciencies.cat. I per a fer les inscripcions us heu d’adreçar 10 dies hàbils abans de l’inici de cada activitat al tel. 93 256 22 20 (de dilluns a divendres de 10 a 13 hores) o enviar un correu electrònic a l’adreça: activmuseuciencies@bcn.cat

Feu clic aquí per veure o descarregar el programa o bé clicar a la imatge.

EL NOSTRE HORT

Us deixem una mostra d'imatges per tal que veieu com és el nostre hort a l'hivern.

FEM ESCOLA VERDA, REUTILITZEM MATERIALS DIVERSOS

Ja fa algun temps que la impremta Arts Gràfiques Orient, de L'Hospitalet de Llobregat, ens cedeix tota mena de material sobrer (sobretot cartolines de mides, textures i colors diferents) per a que nosaltres l'aprofitem amb els nens i les nenes per a elaborar treballs de plàstica ben imaginatius.Enguany, hem tingut la sort que una altra impremta, Gràfiques Ortellsde Sant Andreu (Barcelona), també ha començat a col·laborar amb nosaltres i ens cedeix material molt divers que aviat els nostres alumnes transformaran en petites obres d'art. 


 

A més a més, properament participarem amb aquesta impremta i Acciónatura en un projecte sobre els boscos madurs, del qual us n'anirem informant en aquest bloc. 

A totes dues impremtes, els agraïm la generositat i el seu compromís amb la nostra escola i el medi ambient.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada